برای دریافت پروانه صلاحیت حرفه ای چکار باید انجام دهم؟
کلیه فارغ التحصیلان سال ۱۳۹۵ و بعد از آن و کسانی که امتیاز آموزشی کافی را طبق برنامه زمان بندی کسب نکرده اند جهت دریافت پروانه ملزم به شرکت در آزمون هستند. دریافت پروانه صلاحیت حرفه ای برای فارغ التحصیلان سال ۱۳۹۴ و ماقبل این افراد باید در طی پنج سال ۱۲۵ امتیاز آموزش مداوم و یا ۲۵۰ ساعت آموزش ضمن خدمت را بر اساس بازه ی زمانی اعلام شده توسط معاونت پرستاری کسب کرده باشند ( برای مثال مکاتبه معاونت پرستاری در سال ۱۳۹۹انجام و زمان در نظر گرفته برای امتیاز آموزش ها ۵ سال قبل یعنی ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸ در نظر گرفته می شود) که باید به تایید رابط آموزشی بیمارستان رسیده باشد. ولی در حال حاضر شرکت در آزمون صلاحیت حرفه ای راحت ترین راه جهت دریافت پروانه است.
برای تمدید پروانه صلاحیت حرفه ای چکار باید انجام دهم؟
از زمان صدور پروانه صلاحیت حرفه ای سالیانه ۲۵ امتیاز آموزش مداوم نیاز است تا پایان ۵ سال بر اساس سوابق آموزشی نسبت به تمدید پروانه اقدام شود. در صورتی که امتیاز کافی را کسب نکرده باشید جهت تمدید باید در آزمون صلاحیت حرفه ای شرکت کنید. در صورتی که امتیاز آموزشی کافی را کسب کرده اید می توانید منتظر فراخوان معاونت پرستاری وزارت بهداشت برای تمدید باشید. یک راه دیگر شرکت در آزمون صلاحیت حرفه ای جهت تمدید پروانه است.
آزمون صلاحیت حرفه ای چگونه برگزار می شود؟
پس از اعلام زمان ثبت نام آزمون دفترچه ثبت نام آزمون صلاحیت حرفه ای در سایت sanjeshp.ir قابل دسترس خواهد بود که از طریق سایت ثبت نام را انجام و پس از دریافت کارت ورود به جلسه در آزمون شرکت می کنید.
برای دریافت پروانه در صورت قبولی در آزمون چه اقدامی باید انجام دهم؟
پس از قبولی در آزمون از مدیریت امور پرستاری دانشگاه بر اساس مکاتبه معاونت پرستاری زمان تحویل مدارک اعلام می شود پرسنل شاغل در بیمارستان ها مدارک درخواستی را تحویل سوپروایزر آموزشی بیمارستان می دهند و افراد شاغل در خارج از بیمارستان ها مدارک خود را به کارشناس صلاحیت حرفه ای مدیریت امور پرستاری دانشگاه تحویل دهند.
چه مدارکی یرای صدور پروانه صلاحیت حرفه ای نیاز است؟
کپی مدرک تحصیلی، کپی کارت ملی، پرینت قبولی آزمون، فرم درخواست صدور پروانه که توسط ذینفع تکمیل شده باشد در مورد افرادی که بر اساس سوابق آموزشی اقدام می کنند پرینت عنوان و ساعت آموزش ها از سامانه دریافت و به تایید کارگزینی و رابط آموزش بیمارستان رسیده باشد نیاز است.
پروانه صلاحیت حرفه ای برای چه گروهی از کادر پرستاری صادر می شود؟
پروانه برای کارشناس پرستاری، اتاق عمل و بیهوشی و کارشناس ارشد و دکترا این رشته ها است . در دومین آزمون صلاحیت حرفه ای اتاق عمل و هوشبری نیز برای دریافت پروانه مجاز به شرکت در آزمون بودند .
دریافت پروانه صلاحیت حرفه ای برای چه کسانی ضروری است؟
در حال حاضر داشتن پروانه صلاحیت حرفه ای برای پست های مدیریتی پرستاری و مراکز مشاوره پرستاری در منزل ضروری است.
در صورت عدم قبولی در آزمون صلاحیت حرفهای چه اتفاقی می افتد؟
دوباره در آزمون بعدی می تواند شرکت کند.
آیا نیروی طرحی می تواند در آزمون صلاحیت حرفه ای شرکت کند ؟
بله می تواند.
اعتبار پروانه صلاحیت حرفه ای چند سال است؟
پروانه از تاریخ صدور به مدت پنج سال اعتبار دارد.